Körkort

Ville bara säga att igår gjorde jag moppeprovet och jag klara de! :D OMG :D AM-KÖRKORT! :D
Kör som fan nu då ;) Idag åkte jag o fia till vbro o spela lite fotboll haha? snygga vita converse har vi nu..

Foto

Blev Amanda en stund nu på eftermiddagen. Körde hem vespan till Peter först så tog några race med vesporna runt anneviplan, har trott att min går sakta men insåg nu att min går mycke fortare än amandas hahah dog lite där! Har tagit lite kort idag i skogen på lite random saker! :) i brist på annat. Käka pizza med Amanda förut oxå fyfan va äckligt, blää. Söndag blir de kalas för på söndag är de ingen vaaanlig dag, gissa ut de ni ;)
 
 

ReadHead

Okej, kände att de dax att göra ett inlägg nu faktiskt. Har verkligen inte haft lusten att blogga de sista.
Men iaf tar denna fort. Förra veckan eller när de va köpte jag en vespa i Åmål, åkte till Sunne först o kolla på en men den va ju bara skit.. Som tur va så hade mammas arbetskompis en som han skulle sälja!
Under veckan har de varit massa prov osv. Så jobbigt att ha alla samtidigt..
Har bestämt mig för att ja ska köpa två nya objektiv till kamera och ett 5 pack med reflektionskärmar för lönen! :)
Länktar tills jag får de!  Igår färga jag håret rött, rätt nöjd faktiskt :) nu ska ja dra ner o äta o sen köra vespan till peter så han får fixa lite med den! tjarååå
(bjuder på bilden haha,rödare irl)
 

Instagram

Följ mig på instagram! - sandradalstrm :D

Tråkiga söndag

Hatar söndagar, så himla tråkiga! Men iaf, dagen igår började med att vi åkte till Sunne för o kolla på en vespa till mig. När vi väl kommer dit så är de rena skiten så va bara att åka tillbaka till Säffle igen utan en vespa.. Stanna på sibylla och åt där. Tog svängarna förbi Erika o hälsa på dom en stun. Senare på kvällen drog jag och Amanda till stan och kolla läget. Vid 8-9 nånstans kom fiabus ner till stan och gjorde oss sällskap :) Helt okej dag! Har inget för mig idag så sätte mig o lockade håret haha! Ikväll drar jag till mor min. Bloggar mer när ja har lust hahaha  tjarå  ;)
 
söt hello kitty tröja..

Read all about it


halloj

Helgen har varit grym! Spenderade den med Amanda, Fia o Thaer. Gjorde lite allt möjligt hos han och på stan, va ju ljusfesten i lördags så kolla runt där oså. kul!
Va hemma i tisdags från skolan, hade feber pga fiabuus... vi va ju så himla smarta så då blev jag oxå sjuk :) Va hemma på onsdagen med, mamma kom in till mig o sa att hon spydde osv, senare på kvällen kom ambulansen och hämtade henne så hon har låge inne på sjukhuset tills idag. :/ bra att hon är bättre iaf!
Idag blev de att va med Amanda, tänkte kolla på film så vi drog till ica o köpte god saker. När vi kom hem till henne så orka vi inte kolla på film så de sket vi i haha :). Nu har jag blivit dygn förkyld, saknas bara att jag blir riktigt sjuk så jag får stanna hemma från skolan igen nu när jag precis har blivit frisk -.- Imorn blir de iallafall skola tror jag..Har inte haft tid och lust att blogga något de sista. Får se när jag bloggar mer nästa gång ;) ha de braaa. Mobilbilder så de är inte så bra men de får duga ;)