Shoo Bre

Eftersom filmen Shoo Bre är så bra så får ja väll dela låten med ;) Rekommenderar verkligen den filmen, gör bra!
Idag blire kanske gymma med Amanda, om jag nu får pengar till de idag. Inget halloween firande för oss inte!
Skriver mer någon annan dag eller ikväll när jag har gjort mer o har något att skriva om haha..
 

Stöd Cancer!

Feels good! Gör samma sak ni oxå!

Höst

 
Fredags hade vi i klassen halloween disco på lugnadal, gick hur bra som helst! Samla in mer pengar än va vi gjorde förra discot. Kul att så många kom utklädda oxå. :)
Går dagen drog jag till Amanda o körde moppe o så, racea lite med andra mopedister i stan haha! Senare gick vi in på ica o köpte lite godis. Va inne i max 5min sen när vi kom ut funka inte gas grejen på amandas moppe av nån konstig andelning. Gick o sätta på den och så men inte gasa? Självklart när jag provar så börjar de funka och blir häng-gas på skiten så vi åkte från ica till henne med häng-gas. Behövde inte gasa på hela vägen hahaha, vilken service ;) Va meningen att hon skulle köra mig hem men eftersom moppen krånglade så kunde hon ju inte göra de längre och klockan va för mycke så kunde inte be någon o köra mig så fick sova där inatt. Dela på ett täcke gjorde vi. Fyfan aldrig igen....
Härligt att de äntligen är lov nu, ska sova hela dagarna. Måste ju passa på när man väl får ;) Vet ej vad de blir till veckan men de blir nog kul ska vi se.
Just nu väntar jag på att Jessica och barnen kommer hit, pappa är ju inte hemma så får passa dom en stund när hon åker igen. Här kommer bilder från ett "projekt" vi gjorde på bilden på skolan och nån disco bild! Hade♥                                                                                                                                                                
 
      
 
 
 

You gotta get up and try

 

Fotboll

Saknar fotbollen som fan, när de va sifhälla och bara 97.. :( så synd att ff gjorde ett lag för vi va grymma! VI hade våra dåliga dagar men de va sällan som vi förlorade! 
 
 
 
kommer aldrig glömma detta rekordet, så jävla grymma! ♥
 
 
 
 
(hitta inte bilderna från gothia så tog denna från facebook )

Hjälmfrilla

Hahaha omg detta kan man verkligen kalla hjälmfrilla!! Lockigt där nere o platt där uppe när de har regnat o allt ;) (va bara tvungen)

Tröttchey

Dagen idag började med att jag hämtade Sofia imorse så vi åkte till skolan och hade klass-samling.
sluta tjugo i 3 idag, skönt om man jämnför med dom andra dagarna.. Vid 6 va de elev och föräldra möte så åkte till skolan med fiabus och satt där i en timme typ. Höll på o dö av skratt när fia gjorde sin fail som jag lyckades se! haha har inte skrattat så mycke på länge! Har kollat på alla avsnitt av Awkward 2 nu, så sjukt bra! längtar tills de kommer en 3a nu ;). Orkar inte blogga känner jag just nu.. Härligt med sovmorgon, eller de är ju bara 50 min men ändå. Skicka låt tips för jag är så himla trött på alla låtar just nu typ. Trött hela jag! Skoltrött som bara den.. Längtar verkligen tills vi går ur nian och jag får flytta till egen lägenhet! Målade en planritning på hur min och amandas lägenhet skulle vara på språket i går haha blev skit bra ju. Jaja nu vet ja inte va ja ska göra, itne blogga iaf så tjarå!
 
 
"I want to wake up with you next to me"

Diamonds

så himla bra låt så ja dör!

Bildspel


Header

Hade en astråkig dag igår, satt bara hemma o fixa med en massa grejer.. Senare på kvällen hämta jag Amanda
så åkte vi till Ica o köpte chips o dipp o morot ;) Efter de åkte vi till mig och kolla på Unrest. Bra film!
Idag har jag hjälp folk med mer headrar... Rätt kul :) Senare drar jag till mamma! Imorn blir de skolan igen -.-
jaja, får se när ja bloggar nästa gång, tjaråå!

Fredag

Tog bussen till kstad igår derekt efter skolan med Amanda. När vi kom dit gick vi med en gång och tog hål i öronen, skulle igentligen tage på headspot men då hade dom ingen tid då så vi fick gå till nikita eller va de nu hette och där kunde dom inte ta där jag ville så tog bar två extra brevid..
Senare gick vi och shoppa lite i affärerna, blev en tröja o trosor för mig haha! Efter de gick vi till Wayne Coffe och tog en fika där, köpte en liten smootie och daimtårta vilket jag aldrig gör om. Kosta 78 hela spänn för lite fika!!
de va inte ens något märkvärdigt med de.. Skulle lika gjärna kunna gå hem o göra en egen smootie och köpa en hel daimtårta på ica? Bussen gick hem halv 9 och vi tröttna långt innan så vi kolla om de gick en buss tidigare. När vi väl kommer in på den sidan så står de att bussen har gått för 3min sen.. så typiskt att de händer just oss..
Så de va bara för oss att vänta i 2 timmar till tills bussen kom. Sätte oss på mc och spela sånt där bilspel för 10kr utanför i brist på annat hahah! Va värsta läskiga gubben som gick fram o prata med några tjejer på mc sen när vi gick iväg till station så va han oxå där och gick runt o kolla, när vi gick ut till baksidan kom han dit med och prata med en tjej som stog där helt själv och hoppa i den bussen vi skulle med oxå! breve henne! uuh va synd ja tyckte om henne där.. va livrädd själv för honom..
När vi väl kom hem så tog vi moppen till mc så Amanda kunde köpa mat sen drog vi hem till mig så jag kunde äta något o hon äta upp sin mat. Senare tog vi raggen med moppeeeeeen.
Idag har jag gjort några headrar till folk osv osv. bara suttit hemma iaf. Här kommer låttips!
 
 

Mandis