Allt och ingenting

Som ni såg i de förra inlägget så har jag hållt på att flytta så jag har inte haft något internet. Kände att de va dags för en liten uppdatering :) Iaf så blev de ett sammanträffande att jag flyttade med mamma och pappa samtidigt så har haft fullt upp dom senaste veckan + jobba på de. Nu är allting äntligen över! Hade tid på boys and girls i tisdag för ansiktsbehandling så fick ställa klockan den dagen igen :/ men de va verkligen värt de!
Igår träffade jag Jessica så vi åkte till holgers och tog oss en glass och satt ute i solen, trevligt! Idag blev de att ställa klockan igen för att åka till karlstad för att gå till mariebergsskogen och stuvbutiken o köpte färg till mitt nova o liams rum. Blev samma färg för mig som jag hade i huset 8) trevligt de med haha! Känns som att jag inte kommer/har gjort något annat än o ställt denna j*vla klockan... Nästa vecka blir de moppekurs över en helg i kstad som börjar kl 8 så de blir o ställa klockan då med. V.31 blir de Danmark så får ställa klockan igen och kommer inte få sovmorgon hela den veckan heller.. de är synd om mig som har de så tufft! ;)
Har börjat att fundera på vad jag ska göra för pengarna som jag har tjänat när jag får dom. Är så mycke DYRT jag vill ha och kan ju inte välja allt heller :( vet inte allt va de är? nytt objektiv, kortbyxor för 300(vilket jag tycker är dyrt), vespa, gymkort, hårfärg osv osv osv... Får att se vad de blir :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och checkar runt. Imorn blir de Amanda, dagen där på Cätrine. Hmm de blev ett långt inlägg nu ;)
Ah juste va på fiabus konfa härromdagen, de va bra eller vad man nu säger? en får väll gratte då ;D

Dagens diss går till alla "bloggdesigners" som erbjuder sig att dom kan göra bloggdesigner och inte svarar på mail som dom säger att man ska skriva till! ÅH :@

Fattar fortfarande inte varför alla säger att "nya blogg.se" suger? Ser inte ens någon skillnad eller så är de bara min som inte har uppdaterats haha :D


Flyttning

Flyttning på g: inget internet: inget bloggande. justsaying