Tisdag

Skulle igentligen åka till borlänge idag men då blev Adam sjuk så vi åker imorn iställlet och amanda blev ju oxå sjuk så nu åker catrine med ist :) Satt ute på Mc och fika med henne förut i de härliga vädret! Så när hon åker hem blir de o packa lite till, åker kl 11 imorn så ;p

Söndag

Vakna typ kvart i ett idag, gud så gött o sove :m
Idag blir de bara att sitta inne o röta o sen gå tilll mamma på kvällen.
Nu sitter Nova här inne och pysslar med något och jag lyssnar på Melodifestivalslåtarna som har kommit ut på spotify nu! :D

Lördag

Sitter här o nördar molly sanden- why am i crying höhö ;) Har typ precis kommit hem från amanda efter att kollat på melodifestivalen med henne och myst med tacos o chips! härligt med lov nu! På tisdag blir de och åka till borlänge och hälsa på linda o shoppa lite :)

Fredag Kvällen

Mötte Amanda på ica förut med cykeln så cylka vi ner till stan och kolla läget lite. Sen cykla vi till ica igen så Amanda kunde köpa sig godis:p Sen hem till mig och kolla på Insidiouse. Nu sitter jag och kollar på Big Brother! Imorn blir de o åka till farmor och farfar:)

Fredag

Nu har jag skaffat en ny blogg här på blogg.se :) Innan hade jag en på bloggplatsen men tröttna på den så bytte hit. Men i alla fall, snart ska ja byta om och sen ta cykel o va med amanda. :) får se vad vi gör! Skriver mer sen om vad vi har gjort oså;) min gamla blogg:
http://sandradalstrm.bloggplatsen.se/