Håruppsättning

Hade tråkigt någon dag så fixade håret (bara för skoj skull)
    flätat på sidorna och lockigt hängande där bak :)
 
 
 

Hårfärg

Tycker att ALLA ska ge tips på hårfärger jag kan färga till!
Behöver hjälp med de! tack.
 
 

Så här kul har jag


Sitter o målar på fingrarna..


Skolkort

Började skolan halv 9 idag, hade biologi först på morgonen sen skulle vi ha skolkort.
Alla i klassen hade planerat att vi skulle ha keps o glasögon, när vi kommer in är de första dom säger, "fick reda på för 10min sen att ingen får ha keps eller solglasögon på sig" herregud -.- alla andra nior har ju fått haft de på sina kort.. Sista lektionen fatta typ alla fel på schemat så vi va bara 4st på lektion ;) gött de med!
Nu ska jag snart dra mitt till annelundstorget o följa med amanda när hon klipper sig :)


before i die


Lördag-Söndag

Lördagen började med att jag vaknade som vanligt. Gjorde mig klar och senare kom sofia och amanda hem till mig, gick ner till stan med en gång o sätte oss där o pratade. Efter nån timme gick vi hem till mig igen o amanda åkte hem så jag o fia ställde oss o bakade sockerkaka, blev gör bra!
Vid 6 skulle fiabus på kräftskiva hos hennes kusin så då passade jag o mamma på o köpa pizza, blä.
Senare på kvällen kom hon o hämtade mig så åkte vi ut till vbro o träffa folk en stund.. Blev skitiga i rumpen så skulle åka hem till henne för att byta om men sket i  de så platta håret lite o kolla runt på datorn mm.
Kolla på när någon spela "slender man", blev ju rädd av att han som spelade skrek o höll på istället för gubben i spelet. -.- Senare drog vi ut med pärlan o ragga på stan ;) fia höll på att skrämma liver ur mig när hon tuta på en katt vid herrgårn.. Skitbra dag! :D
Idag fick jag gå upp tidigt eftersom de är skola imorn, fyfan! så hiimla skönt att de är sista året nu! Redan taggad inför grundenten! Åkte ut till getebol idag med amanda o bada, skit kallt. Men vi bada ändå fast de blev inte så långvarigt. Hon åkte hem till sig och jag mig så vi kunde duscha o allt. Mamma tunna ut håret på mig oxå, härligt! Har kommit på att jag vill tatuera mig på handleden. NU! Måste bara spara ihop pengar o övertala mamma och pappa :D hihi.. De va allt för idag, tjarå!


Massa mas

Tisdagen börja med att jag vakna vid 11, skulle gå in i duschen o skynda mig för att bli klar. Hoppar in o sköljer håret, efter några minuter märker jag att ja står o duschar i brunt/gult vatten! Hoppa ur med en gång o ringde pappa så han fick hämta mig så jag kunde duscha hos han istället. :)
Vid 2 kom fiabus och hämta mig med vespan, så vi åkte och tankade o de gick ju skit bra!
Bara att hon typ fick bensin i hela boxen under sadeln haha ;) Senare åkte vi till sibylla och vänta in thaer och
larissa för att ta en glass. Larissa blev bara 40 min sen... ;) Senare kom hailabajla och Amanda så va med dom oxå en stund. Onsdags åkte jag och amanda till Getebol o sola o bada typ halva dagen, senare blev de ut på stan en stund. Igår blev de Jelena så mötte henne i stan. Gick runt och prata o såå. Träffa Amanda och Fia senare på kvällen. Idag väckte mamma mig tio över 7 och berätta att ja skulle till tandläkaren vid 10. Tog cykeln dit typ halv, va där i 2 min sen fick jag gå igen. de va ju nödvändigt.. Kunde lika gjärna sova!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och senare va med catrine!

Av någon andelning har jag alltid tyckt om Agnes? Hon är så himla bra! :D Älska henne när ja va liten och hon är lika bra än måste jag säga!

Måndag

Tråkiga måndag..
Bara en vecka kvar tills skolan börjar igen, usch! Skönt att de bara är ett år kvar nu..
Vet på ett ungefär vad jag ska söka efter ;) fundera på de ni!
Idag blir de iaf Amanda igen, hon skulle ta ut några kort eller va de va så får väll bli stan då.
När jag får 14800:- vet jag precis vad jag ska köpa! :D men de kan ja ju bara drömma om, har ju inte ens ett jobb haha! Nu ska jag göra mig mat osv osv, HADE! ♥ bjuder pååån



Kvällen

Annelundsfesten igår med Amanda, SÖG. Va mycke folk o så där men ändå.
fyfan va tråkigt de va. Kom hem vid 1 eller något o gick o la mig med en gång..
Somna vid 2 halv 3 typ o vakna halv 11 -.- Kan aldrig sova länge längre!!

Idag har jag bara suttit framför datorn och inte gjort ett piss. Får dra ut med Amanda en stund.. Orkar inte bara sitta hemma en hel dag. Ikväll drar jag till mamma. hej så länge.


Dagen igår

Gick upp vid 10 och åt frukost,  vid halv 12 kom Amanda så vi gick till Sandra så hon kunde klippa mig. :) Behövdes verkligen! Senare på kvällen drog vi ut på stan o träffade först jelena sen skulle hon hem sen fia matilda sofia haila o larissa, invigde matildas och fias körkort :D skit kul kväll! Idag blir de annelundsfesten med först pappa o barna o senare amända!

Onsdag-Torsdag

Igår blev de att dra till karlstad igen med Catrine så hon kunde köpa present till far sin, kul grej haha. ;)
Senare på kvällen gick jag upp till lugnadal o träffade fia, thaer o larissa o babbla lite med dom, va ett tag sen nu! Imorn vid 12 drar jag mig till Sandra så hon får klippa mig liiiite, senare mandis och jellis ;) hej så länge!


Dagar..

Nu har jag verkligen inte bloggat på riktigt länge så nu får de bli ett litet inlägg. Har varit i Danmark i en vecka på Legoland och Lalandia. kul! :) Amanda kom hit igår helt plösligt åkte vi till karlstad och gick på bio. Inte ens de förflutna blev de, bra film! :)